מה חדש

נציגי היישוב היהודי בחברון בוועידת איפא"ק


נציגי היישוב היהודי בחברון בוועידת איפא"ק

נציגים היישוב היהודי בחברון  יצאו לראשונה לוועידת איפא"ק – (הוועד האמריקאי-ישראלי לענייני ציבור  (AIPAC : American Israel Public Affairs Committee – בוושינגטון על מנת לחבר את משתתפי הוועידה –  כעשרים אלף איש, רובם יהודי ארה"ב, לשורשים של העם היהודי – חברון.



לפני הוועידה, נפגשו חברי המשלחת, שכללה את מנכ"ל הישוב אורי קרזן והדובר הבינ"ל החדש של הישוב ישי פליישר, עם חבר קונגרס דאג למבורן מקולורדו, עוזרים, ואורחים, והעבירו סיקור אקטואלי והיסטורי בהרצאה שהתקיימה במשרדי הקונגרס האמריקני ובשיתוף פעולה עם ארגון EMET –  'קרן אמת במזרח התיכון'.


כמו כן, המשלחת השתתפה בפגישת יהודים תומכי ההתיישבות שנערכה ע"י  FUND ONE ISRAEL 'הקרן לישראל אחת' – שם גם הוצגו מבחר יינות מאזורי יש"ע. בנוסף, אנשי חברון נפגשו עם אח"מים ומייצגי החברה היהודית האמריקאית ויצרו קשרים האמורים שיסייעו לחברון בהיבט הפוליטי, הכלכלי, וגם במישור התיירות.


בתוך הקהל העצום של וועידת אייפק, שכל כך אוהב את ישראל, חשוב היה לחבר חברים רבים ככל היותר לסיפור השורשי של חברון, ולעובדה שכל באי הכנס הם בניהם ובנותיהם של אברהם ושרה – אבות האומה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

מה חדש

מרכז המבקרים לגעת בנצח בחברון

ימים שישי-רביעי כ"ח באייר – ד' בסיון 12-20.05

קרא עוד »
מה חדש

סיור מרתק בחברון

הדרכה מפי ד"ר נעם ארנון https://mhebron.tickchak.co.il/103102

קרא עוד »
מה חדש

מופע להקה מיוחד לכבוד שבוע חברון

מערת המכפלה | ג' סיון תשפ"ו 19.05.2026 | פתיחת שערים 19:30 | שעת התחלה 20:30 https://tickchak.co.il/104036?_ref=104035_4b6r

קרא עוד »